Mijn naam is Imara, de kleinste van het stel! Dit wordt mijn derde jaar als hoofdleiding (en mijn 10de jaar als vrijwilliger bij jeugdland). Ik werk bij Albert Heijn Jansen in Bloemenoord, ook wel bekend als “De Blauwe Winkel”. Verder doe ik graag leuk dingen met mijn vrienden en hou ik van  musical/theater. Nina en ik kennen elkaar al sinds we bij op het toneel staan in onze musicalgroep. Ik heb nu al weer zoveel zin om alle blije kinderen om mij heen te hebben!

Ik ben Dennis en doe dit jaar voor de derde keer mee als hoofdleiding bij Jeugdland! In het dagelijks leven werk ik als begeleider in de zorg en hier heb ik het dan ook erg druk mee. Ik ben vorig jaar getrouwd en samen met mijn vrouw woon ik tegenwoordig in Tilburg. Mijn grootste hobby is koken en tuinieren, hier kan ik erg van genieten! Ik heb ontzettend veel zin in Jeugdland 2019 en kan bijna niet wachten om er weer een spetterende week van te maken!

Ik ben Fatih en ik ben 28 jaar oud. Dit wordt mijn 5e jaar als hoofdleiding. In de grote mensen wereld werk ik in de Efteling als Floormanager.  Verder speel ik al 14 jaar toneel bij een toneelverenging in Drunen. Ik ga ook graag naar Disney om met mijn grote vriend Mickey op de foto te gaan.
Ik heb er weer super veel zin in ! Tot Jeugdland!

Hallo Allemaal! Ik ben Daan en ben al sinds mijn 14de leiding bij Jeugdland. Na een aantal jaren (junior) leiding wordt dit alweer het derde jaar dat ik als hoofdleiding mee mag doen! Op dit moment ben ik bezig met afstuderen en hier hoop ik vóór Jeugdland mee klaar te zijn. Daarnaast werk in het sprookjesachtige Efteling Hotel. Soms denken mensen dat ik ook een pannenkoekenbakker ben, maar dat is mijn tweelingbroer Chiel die jullie misschien ook wel kennen als leiding van 11/12.
Ik heb enorm veel zin in komend jaar om voor jullie een spetterende week te organiseren waarin alleen maar leuke activiteiten klaar staan.
Hopelijk zie ik jullie allemaal in Augustus! Tot dan!

Heey! Ik ben Daphne! Ik ben 22 jaar oud en studeer pedagogiek op de Fontys Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Mij kun je buiten mijn studie en Jeugdland vinden bij de PLUS Stephan van Engelen, waar ik brood, koekjes, appelflappen en nog meer lekkers bak voor alle hongerige klanten. Ik ben ondersteunend stagiaire in het speciaal onderwijs, waar ik ook hoop de komende 1,5 jaar te mogen afstuderen. Ook spreek ik sinds dit jaar (2019-2020) NmG en NGT (Nederlandse GebarenTaal), waarvoor ik mij afgelopen half jaar heb mogen verdiepen op de Hogeschool in Utrecht. Ik heb 3 jaar meegedaan als leiding bij Jeugdland, en ben sinds 2018 hoofdleiding. Dit wordt dus mijn 3e jaar als hoofdleiding! Ik vind het hartstikke leuk om voor jullie gave programma’s te bedenken en jullie een gigantisch leuke week te bezorgen. Ik heb er dan ook erg veel zin in, jullie ook? Tot Jeugdland!

Hoi Hoi! Mijn naam is Nina. Ik ben 21 jaar en dit is mijn 4e jaar bij jeugdland maar nu mijn 1e jaar bij de hoofdleiding! Momenteel zit ik nog op school in Tilburg en daar studeer ik Hospitality and Leisure. Verder hou ik ontzettend veel van zingen, dansen en toneel spelen. Ik kan daarom ook niet wachten om al jullie optredens te zien bij de dag afsluiting! Ook hou ik heel erg veel van films kijken. En stiekem zijn bijna alle Disney films mijn lievelings. Niet doorvertellen! Ik kan niet wachten totdat het weer jeugdland is. Ik hoop dat jullie net zoveel zin in jeugdland hebben als ik 🙂