Mijn naam is Imara. Ik woon in Waalwijk en dit is alweer mijn 13de jaar Jeugdland als (hoofd)leiding.
Ik kan nu al niet meer wachten tot Jeugdland 2022… een week vol leuke activiteiten, spelletjes, springkussens en vooral veel veel plezier. (We hebben al zoveel leuke ideeën voor jullie maar dat houden we natuurlijk nog even geheim) Het hoogtepunt tijdens Jeugdland vind ik toch altijd wel de dagopening, dagsluiting en de Jeugdland dans. Dit komt omdat ik in mijn vrije tijd ook heel graag met zingen dansen en toneelspelen bezig ben. Leuk feitje: Nina en ik zitten samen in dezelfde musicalgroep!
Ik zie jullie allemaal hopelijk tijdens Jeugdland 2022.
Groetjes Imara

Hi! Ik ben Dennis en dit wordt mijn 5e jaar als hoofdleiding en 1e jaar als voorzitter van Stichting Jeugdland Waalwijk. Ik ging als kind super graag naar Jeugdland en heb ook als leiding vele jaartjes meegedraaid. Ik vind het een grote eer deze week te mogen organiseren en tijdens Jeugdland samen met de leiding dit te mogen doen voor de kinderen! Ik woon sinds 4 jaar in Tilburg met mijn vrouw en zoontje, maar kom voor Jeugdland elk jaar graag terug naar mijn vertrouwde Waalwijk.
Ook dit jaar hebben wij weer veel leuks op de planning en ik kan niet wachten tot die eerste dagopening op maandag, tot dan!! Groetjes Dennis

Ik ben Daphne! Ik ben 24 jaar oud en woon in Sprang-Capelle. Stilzitten? Nee dat is niks voor mij! Ik dans graag met jullie op het podium en sluit ook zeker graag aan voor een potje Weerwolven van Wakkerdam. Het allerleukste aan Jeugdland vind ik het bedenken van leuke activiteiten voor jullie. En natuurlijk de lekkerste snoepjes voor jullie uitkiezen door ze allemaal een voor een zeer nauwkeurig te proeven…. 😉 Ik werk in de detachering als jeugdconsulent. Daardoor wissel ik veel van werkplek en collega’s. Ik vind het erg leuk werk, want zo zie je weer eens wat plekken in Nederland. In mijn vrije tijd ga ik graag een dagje weg. Ik vind het leuk om steden te ontdekken binnen Nederland, maar ook zeker daarbuiten! Daarnaast sport ik graag om de laatste beetjes energie er uit te gooien. Ik heb 3 jaar meegedaan als leiding bij Jeugdland, en ben sinds 2018 hoofdleiding. Dit wordt dus mijn 5e jaar als hoofdleiding!

Ik kijk met veel plezier uit naar dit jaar bij Jeugdland. Jij ook?

Tot Jeugdland!

Hoi! Mijn naam is Nina. Ik ben 24 jaar oud en dit is wordt mijn 4e jaar bij de hoofdleiding. Daarvoor ben ik ook al 3 jaar leiding geweest dus dit wordt gewoon mijn 7e jaar Jeugdland! Verder werk ik bij Mikz kinderopvang op de BSO. Naast mijn werk zit ik samen met Imara bij Musicalclass van het kunstencentrum. Zingen en dansen doe ik dus heel de dag!

Ik heb weer heel erg veel zin in Jeugdland 2022!

Zie ik jullie in Augustus? Tot dan!

I’m back! Mijn naam is Maaike. Het is alweer jaren geleden dat ik Hoofdleiding bij Jeugdland was. Voor bijna iedereen ben ik dus eigenlijk als nieuw…Ik vind het hartstikke leuk om er weer bij te zijn! Ik ben trouwens voor eeuwig 35 jaar. Mijn 2 kinderen zijn er tijdens de Jeugdland week ook bij.Ik hou erg veel van dieren, boeken lezen en creatief bezig zijn.  Maar ook ben ik gek op lekker eten. Chocolaatjes, chipjes, snoepjes niet erg gezond, daar hou ik dan ook weer van. Dus delen met mij mag altijd!Naast mijn eigen winkeltje ben ik ook jaren werkzaam geweest in de zorg met jongeren en kinderen.

Zijn jullie er dit jaar ook weer bij?! Ik hoop jullie allemaal te zien!

Tot Jeugdland!