Lieve allemaal,
Mijn naam is Imara en wat heb ik uitgekeken naar Jeugdland 2023. Dit wordt alweer mijn 7de jaar als hoofdleiding en het lijkt wel alsof het elk jaar weer leuker wordt. Mijn hobby’s zijn dansen zingen en toneelspelen.
Ik kan daarom ook niet wachten om samen met alle Jeugdlanders de Jeugdland dans te dansen en om samen met de andere hoofdleiding op te treden tijdens de dagopening.
Wist je dat ik samen met hoofdleiding Nina op musical zit bij het Kunstencentrum in Waalwijk ( en veel leiding ook bij ons op musical zit )
We gaan er dit jaar weer een groot feest van maken. Ik heb er mega veel zin in!

Hi! Ik ben Dennis en dit wordt mijn 7e jaar als hoofdleiding en 2e jaar als voorzitter van Stichting Jeugdland Waalwijk. Ik ging als kind super graag naar Jeugdland en heb ook als leiding vele jaartjes meegedraaid. Ik vind het een grote eer deze week te mogen organiseren en tijdens Jeugdland samen met de leiding dit te mogen doen voor de kinderen! Ik woon sinds 5 jaar in Tilburg met mijn vrouw en twee zoontjes, maar kom voor Jeugdland elk jaar graag terug naar mijn vertrouwde Waalwijk.
Ook dit jaar hebben wij weer veel leuks op de planning en ik kan niet wachten tot die eerste dagopening op maandag, tot dan!! Groetjes Dennis

Ik ben Daphne! Ik ben 25 jaar oud en woon in Sprang-Capelle. Stilzitten? Nee dat is niks voor mij! Ik dans graag met jullie op het podium en sluit ook zeker graag aan voor een potje Weerwolven van Wakkerdam. Het allerleukste aan Jeugdland vind ik het bedenken van leuke activiteiten voor jullie. En natuurlijk de lekkerste snoepjes voor jullie uitkiezen door ze allemaal een voor een zeer nauwkeurig te proeven…. 😉 Ik werk in de detachering als WMO consulent. Daardoor wissel ik veel van werkplek en collega’s. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Ik ben een fanatiekeling als het aankomt op obstacle runs in Nederland. Ik hou dan ook graag van een uitdaging. Ik heb 3 jaar meegedaan als leiding bij Jeugdland, en ben sinds 2018 hoofdleiding. Dit wordt dus mijn 6e jaar als hoofdleiding!

Ik kijk met veel plezier uit naar dit jaar bij Jeugdland. Jij ook?

Tot Jeugdland!

Hoi! Mijn naam is Nina. Ik ben 25 jaar oud en dit is wordt mijn 5e jaar bij de hoofdleiding. Daarvoor ben ik ook al 3 jaar leiding geweest dus dit wordt gewoon mijn 8e jaar Jeugdland! Verder werk ik bij Mikz kinderopvang op de BSO. Naast mijn werk zit ik samen met Imara bij Musicalclass van het kunstencentrum. Zingen en dansen doe ik dus heel de dag!

Ik heb weer heel erg veel zin in Jeugdland 2023!

Zie ik jullie in Augustus? Tot dan!

I’m back! Mijn naam is Maaike. Het is alweer jaren geleden dat ik Hoofdleiding bij Jeugdland was. Voor bijna iedereen ben ik dus eigenlijk als nieuw…Ik vind het hartstikke leuk om er weer bij te zijn! Ik ben trouwens voor eeuwig 35 jaar. Mijn 2 kinderen zijn er tijdens de Jeugdland week ook bij.Ik hou erg veel van dieren, boeken lezen en creatief bezig zijn.  Maar ook ben ik gek op lekker eten. Chocolaatjes, chipjes, snoepjes niet erg gezond, daar hou ik dan ook weer van. Dus delen met mij mag altijd!Naast mijn eigen winkeltje ben ik ook jaren werkzaam geweest in de zorg met jongeren en kinderen.

Zijn jullie er dit jaar ook weer bij?! Ik hoop jullie allemaal te zien!

Tot Jeugdland!

Dit jaar staat jullie een verassing te wachten, want ook dit jaar zal er een hoofdleiding zijn entree terug maken bij Jeugdland.

Wie dit is houden we nog even geheim… jullie komen hier maandag achter 😉