Jeugdland Waalwijk zoekt hulp!

Wat is Jeugdland Waalwijk?
Jeugdland Waalwijk is een kinder-vakantie-doe-week voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.
Er kan geknutseld worden, gesprongen op het springkussen , we organiseren speurtochten en allerlei andere leuke activiteiten en elke dag heeft een ander thema.

Wat kun je verwachten?
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers van jong en oud om deze week samen met ons tot een groot succes te maken.
Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken voor verschillende activiteiten voor een dag(deel) Maar het liefst naar vrijwilligers die de gehele week (of een aantal dagen) een groepje kunnen begeleiden. De vrijwilligers worden eerder verwacht zodat wij de dag nog kunnen bespreken. Na de dagsluiting is er corvee en zorgen dat alles weer netjes en opgeruimd is voor de volgende Jeugdland dag. ( vele handen maken licht werk )

Wij beginnen dit jaar op zaterdag 10 augustus met het opbouwen/inrichten van Jeugdland in de Dr. Mollercollege. Op deze dag laden wij al onze spullen uit en richten we alle lokalen in voor de Jeugdlandweek. Het is altijd een gezellige middag waarbij leiding elkaar weer ziet en er vooral veel gelachen wordt.

Op maandag 12 augustus de officiële start van Jeugdland 2024. Jeugdland begint elke dag om 9:00 met een dagopening verzorgt door de hoofdleiding en om 16:00 sluiten wij de dag af met een dagsluiting.

Op woensdag hebben we een extra lange dag en mogen alle kinderen van 9 t/m 12 jaar blijven eten en organiseren wij nog een avond programma.

Elk groepje heeft ongeveer 10 kinderen in de leeftijd 5/6, 7/8, 9/10 of 11/12.
Als groepsleiding heb je de gehele week hetzelfde groepje kinderen die jij meeneemt tijdens de Jeugdland week.

Wil je graag groepsleiding worden maar kan je niet de gehele week, stuur dan gerust een berichtje op onze social media of stuur ons een mailtje. Alle hulp is meer dan welkom! Als je ons komt helpen, krijg je van ons een attentie of een geldelijke vrijwilligers vergoeding. Dit hang samen met de tijd die je bij Jeugdland aanwezig bent. We bespreken samen met jou, wat voor jou van toepassing is.

Als jij ons ten minste 3 volle dagen komt helpen, dan mag je 2 kaartjes voor Jeugdland reserveren!
Je betaald de kaartjes wel, maar je hoeft er niet voor in de rij te staan!

Mocht je nou ook zo enthousiast zijn over Jeugdland, maar twijfel je of het iets voor jou is? Of twijfelt u als ouder, of u uw kind deel wil laten nemen aan Jeugdland? Wil je graag helpen, maar kun je niet de hele gehele week? Neem contact met ons op! We bespreken graag met je de mogelijkheden.

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden als leiding? Meld je dan aan als leiding via deze link. Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor 1 of meerdere dagdelen? Stuur ons dan een mailtje naar [email protected] of neem contact met ons op via de contact button links in het menu.